DomovU12/13 – Letniki 2010/11

TRENINGI

Za ogled urnika
treningov kliknite
na spodnji gumb

Za ogled lokacij
igrišč in dvoran, kjer
treniramo, kliknite
na spodnji gumb

TEKME

Ligaške tekme:

S klikom na spodnji gumb se vam odpre seznam tekem v ligi MNZ Celje. Ti termini so okvirni, točno uro in dan posamezne tekme pa MNZ Celje objavi približno 2 tedna pred srečanjem – kliknite na zavihek delegiranje na strani MNZ Celje.

TRENERJI

https://nkposavjekrsko.com/wp-content/uploads/2019/03/Janoš-Zore.jpg
TRENER UEFA BJANOŠ ZORE
https://nkposavjekrsko.com/wp-content/uploads/2019/03/Mario-Bratkovič.jpg
TRENER CMARIO BRATKOVIČ
https://nkposavjekrsko.com/wp-content/uploads/2022/10/u13.jpg
https://nkposavjekrsko.com/wp-content/uploads/2022/10/u12.jpg

NOGOMETAŠI

NOGOMETNA VADBA

OBVESTILA ZA NOGOMETAŠE

NADAL – NE PRITOŽUJ SE, TRENIRAJ!

Rafael Nadal je po osvojenih Grand Slam turnirjih, ima jih 17, drugi najboljši tenesač vseh časov. Njegova izjemna odlika je hladnokrvnost v najtežjih trenutkih. Po zmagi pred tedom dni je novinarja zanimalo, kako mentalno trenira. Spodaj si preberite njegov odgovor ali kliknite na to besedilo za ogled videa v angleščini.

Nadal: Mentalno treniraš, ko greš vsak dan na igrišče – in se ne pritožuješ. Ko igraš slabo, ko imaš težave, ko imaš bolečine – delaš s pravim odnosom, nadeneš si deloven obraz. Glede težav, ki jih imaš, nisi negativen. Vsak dan se vračaš na igrišče s strastjo, da nadaljuješ trenirati. To je mentalni trening. To – da se nisem frustriral, ko mi ni šlo najboljše, da nisem bil negativen – je nekaj, kar sem delal vso svojo kariero. Zato sem vedno imel priložnost, da se po slabših trenutkih vrnem. Tako, tukaj smo – osvojil sem nov pomemben naslov, to je pomemben trenutek. Sedaj je trenutek, da nadaljujem z delom.

OBVESTILA ZA STARŠE

SE ZANIMATE ZA VPIS ŽELITE VPISATI VAŠEGA NOGOMETAŠA?

O NK POSAVJE KRŠKO

Začetki NK Posavje Krško segajo v leto 2004, ko je pet mladih trenerjev prevzelo skrb za nogometno šolo NK Krško in zagnalo Nogobikce. Leta 2010 je bilo ustanovljeno ND Posavje Krško, ki je kot pogodbeni partner NK Krško do 2019 v celoti samostojno skrbelo za delovanje vseh selekcij Nogometne šole NK Krško od U7 do U19. Od 1. 2. 2019, ko je NK Krško brez pojasnil prekinil pogodbo o sodelovanju z eno najbolj prepoznavnih in najboljših nogometnih šol v Sloveniji, vsi trenerji nekdanje NŠ NK Krško pišemo novo zgodbo Nogometnega kluba Posavje Krško.

All contents © copyright NK Krško Posavje. Vse pravice pridržane.