Prva stranU12/13 – Letniki 2007/08

TRENINGI

Stadion Senovo
(klikni za zemljevid)

  • ponedeljek, 17.00 – 18.30
  • sreda, 17.00 – 18.30
  • petek, 17.00 – 18.30

Igrišče Pristava
(klikni za zemljevid)

  • torek, 17.00 – 18.30
TEKME

Ligaške tekme:

S klikom na spodnji gumb se vam odpre seznam tekem v ligi MNZ Celje. Ti termini so okvirni, točno uro in dan posamezne tekme pa MNZ Celje objavi približno 2 tedna pred srečanjem – kliknite na zavihek delegiranje na strani MNZ Celje.

U12/13 TRENERJI

https://nkposavjekrsko.com/wp-content/uploads/2019/03/Janoš-Zore.jpg
TRENER CJANOŠ ZORE
https://nkposavjekrsko.com/wp-content/uploads/2019/03/Žiga-Ribič.jpg
TRENERŽIGA RIBIČ
https://nkposavjekrsko.com/wp-content/uploads/2019/04/Uroš-Martič.JPG.jpg
TRENERUROŠ MARTIČ
https://nkposavjekrsko.com/wp-content/uploads/2019/05/U11-M-velikost-1280x640.jpg

U12/13 NOGOMETAŠI

Bratanič Val, Burja Timotej, Grozina Nejc, Hasanagić Anel, Hlebec Žiga, Hrušovar Tilen, Kodrič Lovro, Kostić Rok, Kožar Tiam, Mežič Žiga, Novak Jon, Novak Luka, Pate Anej, Perše Nejc, Petrišič Miha, Planinc Patrik, Praznik Mark, Resnik Nik, Slovenc Nejc in Županc Matevž

OBVESTILA ZA NOGOMETAŠE

SEZNAM IGRALCEV PO EKIPAH

https://nkposavjekrsko.com/wp-content/uploads/2019/09/seznam-ekip-1.png

NADAL – NE PRITOŽUJ SE, TRENIRAJ!

Rafael Nadal je po osvojenih Grand Slam turnirjih, ima jih 17, drugi najboljši tenesač vseh časov. Njegova izjemna odlika je hladnokrvnost v najtežjih trenutkih. Po zmagi pred tedom dni je novinarja zanimalo, kako mentalno trenira. Spodaj si preberite njegov odgovor ali kliknite na to besedilo za ogled videa v angleščini.

Nadal: Mentalno treniraš, ko greš vsak dan na igrišče – in se ne pritožuješ. Ko igraš slabo, ko imaš težave, ko imaš bolečine – delaš s pravim odnosom, nadeneš si deloven obraz. Glede težav, ki jih imaš, nisi negativen. Vsak dan se vračaš na igrišče s strastjo, da nadaljuješ trenirati. To je mentalni trening. To – da se nisem frustriral, ko mi ni šlo najboljše, da nisem bil negativen – je nekaj, kar sem delal vso svojo kariero. Zato sem vedno imel priložnost, da se po slabših trenutkih vrnem. Tako, tukaj smo – osvojil sem nov pomemben naslov, to je pomemben trenutek. Sedaj je trenutek, da nadaljujem z delom.

OBVESTILA ZA STARŠE

SE ZANIMATE ZA VPIS ŽELITE VPISATI VAŠEGA NOGOMETAŠA?

O NK POSAVJE KRŠKO

Začetki NK Posavje Krško segajo v leto 2010, ko je bilo ustanovljeno ND Posavje Krško kot samostojno društvo in pogodbeni partner NK Krško. ND Posavje Krško je od leta 2010 do 2019 v celoti samostojno skrbelo za delovanje vseh selekcij Nogometne šole NK Krško od U7 do U19. NŠ NK Krško je v 9-ih letih postala ena izmed najbolj prepoznavnih in najboljših nogometnih šol v Sloveniji. Od 1. 2. 2019, ko je NK Krško brez pojasnil prekinil pogodbo o sodelovanju z ND Posavje Krško, vsi mladinski trenerji nekdanje NŠ NK Krško pišemo novo zgodbo Nogometnega kluba Posavje Krško.

ZADNJE OBJAVE

All contents © copyright NK Krško Posavje. Vse pravice pridržane.