DomovStrokovno vodstvo

DOMAČI TRENERJISTROKOVNJAKI
S KILOMETRINO

Člansko ekipo vodijo strokovnjaki iz lokalnega okolja, ki imajo za seboj tako igralske kot trenerske izkušnje iz prve članske slovenske nogometne lige.
https://nkposavjekrsko.com/wp-content/uploads/2019/03/Slaviša-Dvorančič.jpg

GLAVNI TRENERSLAVIŠA DVORANČIČ

Otrok Krškega. Za Domžale, Celje, Belo Krajino in Nafto v prvi ligi zabil 41 zadetkov. Trener od 2016, uspešno vodil kadete NŠ NK Krško v prvi ligi.

https://nkposavjekrsko.com/wp-content/uploads/2019/03/blank-person.jpg

TRENER VRATARJEVJAN RAČIČ

V mladosti je bil vratar v vseh mlajših selekcijah naše nogometne šole. Od leta 2019 svoje bogato znanje prenaša na vse naše klubske vratarje, od najmlajših do članov.

https://nkposavjekrsko.com/wp-content/uploads/2019/03/ivan-kožul.jpg

KONDICIJSKI TRENERIVAN KOŽUL

Nogomet je igral v Samoboru. V krškem nogometu s premori prisoten od leta 2016. Izkušnje iz Dinama in Izole, strokovnjak za kondicijsko pripravo in rehabilitacijo.

https://nkposavjekrsko.com/wp-content/uploads/2019/03/Rok-Zorko.jpg

STROKOVNI SODELAVECROK ZORKO

V 1. članski nogometni ligi vodil Krško, v 2. ligi Brežice in Krško. Najvišja licenca v nogometu Uefa pro, 2x državni prvak z NŠ NK Krško: U13 in U15 letniki 1999/00.

SE ZANIMATE ZA VPIS ŽELITE VPISATI VAŠEGA NOGOMETAŠA?

O NK POSAVJE KRŠKO

Začetki NK Posavje Krško segajo v leto 2004, ko je pet mladih trenerjev prevzelo skrb za nogometno šolo NK Krško in zagnalo Nogobikce. Leta 2010 je bilo ustanovljeno ND Posavje Krško, ki je kot pogodbeni partner NK Krško do 2019 v celoti samostojno skrbelo za delovanje vseh selekcij Nogometne šole NK Krško od U7 do U19. Od 1. 2. 2019, ko je NK Krško brez pojasnil prekinil pogodbo o sodelovanju z eno najbolj prepoznavnih in najboljših nogometnih šol v Sloveniji, vsi trenerji nekdanje NŠ NK Krško pišemo novo zgodbo Nogometnega kluba Posavje Krško.

All contents © copyright NK Krško Posavje. Vse pravice pridržane.