DomovSplošni pogoji uporabe

SPLOŠNI POGOJI – SPLETNA STRAN NKPOSAVJEKRSKO.COM

Spletna stran www.nkposavjekrsko.com je uradna stran društva Nogometno društvo Posavje Krško, ki s svojimi tekmovalnimi ekipami nastopa pod imenom NK Posavje Krško. Spletna stran www.nkposavjekrsko.com vključuje tudi trgovino Bikec Shop, katere upravitelj je Društvo športna šola Posavje in je namenjena predstavitvi in prodaji izdelkov ND Posavje Krško (NK Posavje Krško) in Društva športna šola Posavje (Otroška nogometna šola Nogobikci) uporabnikom.

Kakršno koli reproduciranje, distribuiranje, dajanje na voljo javnosti, dajanje v najem ali predelovanje vsebine spletnih strani www.nkposavjekrsko.com je dovoljeno le z izrecnim dovoljenjem ND Posavje Krško. Povzemanje vsebine spletnih strani brez navajanja vira in povezave na izvorno vsebino ni dovoljeno.

ND Posavje Krško ne prevzema odgovornosti za morebitne napake, do katerih lahko pride pri pripravi podatkov in vsebin za spletno stran.

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA – TRGOVINA BIKEC SHOP

Splošni pogoji

Spletna trgovina Bikec Shop je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov ND Posavje Krško (NK Posavje Krško) in Društva športna šola Posavje (Otroška nogometna šola Nogobikci) uporabnikom. Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine društva Društvo športna šola Posavje so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Svetujemo vam, da pred uporabo spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene pogoje poslovanja, saj z uporabo spletne trgovine izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji.

Upravitelj spletne trgovine/prodajalec

Društvo športna šola Posavje

Sovretova 31a

8270 Krško

Telefon: +386 31 314 575

E-naslov bikec.shop@nkposavjekrsko.com

IBAN: SI56 6100 0002 2986 340 (Delavska hranilnica d.d.)

DŠ: SI45047430

Davčni zavezanec: NE

Matična številka: 1671952

Društvo je vpisano v register društev pri UE Krško

Uporabniki spletne trgovine/kupec

Uporabnik/kupec je fizična ali pravna oseba, ki uporablja sistem spletne trgovine. Za poslovanje s pravnimi osebami je potrebno kontaktirati Društvo športna šola Posavje. Fizična oseba je izključno tisti uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. Za kupce, ki so fizične osebe po tem odstavku, veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov. Društvo športna šola Posavje in uporabniki medsebojne obveznosti pri nakupih preko spletne trgovine urejajo s temi splošnimi pogoji poslovanja.

Oddaja naročila

Ob oddaji naročila v spletno trgovino se zbirajo osebni podatki (obsegajo ime in priimek, naslov za dostavo pošiljke, kontaktne informacije, podatek o članstvu v ND Posavje Krško ali DŠŠP). Uporabnik spletne trgovine za oddajo naročila ne potrebuje uporabniškega imena in gesla. Pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika, ter poslovni odnos med upraviteljem in uporabnikom.

Cene in veljavnost ponudbe

Vse cene so navedene v EUR in ne vključujejo davka na dodano vrednost (DDV), Društvo športna šola Posavje ni zavezanec za plačilo davka (DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1.). Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti, razen za napake na izdelku. V kolikor je cena izdelka, ki ste ga naročili, napačna, vas bomo o tem obvestili in vam ponudili možnost, da izdelek kupite po pravilni ceni, ki vam jo bomo tudi navedli. Pridružujemo si pravico, da napako popravimo v roku osmih delovnih dni od dne, ko je bilo naročilo oddano. Pridružujemo si pravico do spremembe opisov izdelkov in konfiguracij brez predhodnega obvestila.

Ažurnost podatkov

Upravitelj se trudi po svojih najboljših močeh, da bi spletno mesto vključevalo točne in ažurne informacije o izdelkih in cenah. Vendar pa ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletnega mesta. V primeru, da uporabnik spletne trgovine ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, lahko upravitelju napako sporoči preko kontaktnih podatkov. Upravitelj tudi ni odgovoren za občasno nedelovanje spletne trgovine in nezmožnosti dostopa.

Naročanje izdelkov

Naročanje poteka preko interneta 24 ur na dan, vse dni v letu. Uporabnik izbira in naroča izdelke, ki so mu na voljo v spletni trgovini, razvrščeni v kategorijah. Ko uporabnik izbere izdelek ali izdelke s potrdilom na gumb Dodaj v košarico in nato Prikaži košarico in Nadaljuj na blagajno ali neposredno Na blagajno, vpiše potrebne podatke o plačniku, prejemniku, načinu dostave in načinu plačila. Nato še enkrat pregleda naročilo in ga zaključi z gumbom Kupite sedaj. Po oddaji naročila uporabnik prejme obvestilo o sprejetem naročilu na ekranu in po elektronski pošti, v katerem je navedeno naročilo: številka naročila, naročeni izdelki, znesek naročila, način plačila in ostale splošne informacije. O morebitni spremembi naročila oziroma preklica, mora kupec o tem obvestiti upravitelja strani, in sicer na e-naslov bikec.shop@nkposavjekrsko.com, kjer mora navesti številko naročila in datum naročila. V kolikor kupec naročila ne prekliče, se za naročene izdelke v dogovorjenem roku pripravi in po elektronski pošti odpošlje predračun/ponudba.

Način plačila

V spletni trgovini je omogočen le en način plačila in sicer plačilo po predračunu z bančnim nakazilom na naš transakcijski račun. Pri plačilu po predračunu se plačilo izvrši tako, da nakažete znesek naročila na naš transakcijski račun. Vse potrebne podatke o izvedbi plačila predračuna uporabnik prejme v drugem sporočilu na njegov elektronski naslov, ki vsebuje tudi predračun. Takoj, ko bo plačilo vidno na našem transakcijskem računu, bomo blago, če je na zalogi, odposlali uporabniku ali pripravili za brezplačen prevzem, oziroma bomo blago, če ni na zalogi, naročili pri našem dobavitelju in ga takoj po prejetju od dobavitelja odposlali uporabniku ali pripravili za brezplačen prevzem. V primeru, da plačila ne izvedete v roku 8 dni, bomo vaše naročilo preklicali. Predračun in naročilo sta v elektronski obliki shranjena na strežniku upravljalca spletnega mesta in na strežniku podjetja E-računi, preko katerega Društvo športna šola Posavje uporabniku za njegovo naročilo izda ter pošlje predračun. Predračun in naročilo sta uporabniku ob njegovi zahtevi dostopna.

Izdaja računa

Upravitelj spletne trgovine uporabniku pošlje Račun za kupljene izdelke v tretjem sporočilu na uporabnikov e-naslov. Račun bo poslan zatem, ko bo naročeno blago odposlano uporabniku ali pripraviljeno za brezplačen prevzem. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

Rok dobave izdelkov

Spletna trgovina Bikec Shop vseh artiklov nima na zalogi, zato znaša dobavni rok od 1 do 3 tednov ter začne teči, ko uporabnik plača predračun.

Dostava izdelkov

Izdelke naročene v spletni trgovini lahko uporabnik prevzame brezplačno (bodisi v pisarni ND Posavje Krško, CKŽ 105, 8270 Krško, bodisi, če gre za aktivnega nogometaša ND Posavje Krško ali DŠŠP, na treningu). V primeru izbire dostave, izdelke naročene v spletni trgovini dostavlja naš pogodbeni partner: Pošta Slovenije. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši predvsem v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah. V kolikor dostava ni bila uspešna oziroma ste bili v času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo, vi pa jih lahko pozneje pokličete in se sami dogovorite za dostavo. Priporočljivo je tudi, da ob naročilu navedete telefonsko številko, na kateri ste vedno dosegljivi, saj vas bodo v primeru, da je paket večjih dimenzij, predhodno poklicali.

Stroški dostave

Stroški dostave se obračunajo pred izdajo predračuna. Strošek dostave znotraj Slovenije znaša 4,7€.

Odstop od nakupa in vračilo izdelkov

Uporabnik/kupec ima pravico, da kupljen izdelek vrne, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. O nameravanem vračilu mora kupec pisno in s kopijo računa obvestiti ponudnika, in sicer najkasneje v 14 dneh od prejema blaga, na bikec.shop@nkposavjekrsko.com. To sporočilo se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Kupec mora nato blago vrniti v 14 dneh po pisnem sporočilu. Kupec odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje posledica ravnanja kupca. Vračilu mora kupec obvezno priložiti kopijo originalnega računa, ki ga prejme ob prejemu blaga. Prejeta plačila za vrnjene izdelke bomo kupcem nakazali na njihov transakcijski račun. V primeru odstopa od pogodbe upravitelj nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila. Lahko pa podjetje zadrži vračilo prejetih plačil do prejema vrnjenega blaga.

Pravico do vračila kupnine v primeru uveljavljanja garancije in stvarnih napak natančneje urejajo določila ZVPot.

Reklamacije izdelkov

Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini ali v napačni barvi. Kupec lahko blago reklamira v 8 dneh od prejema pošiljke in zahteva takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben izdelek. V primeru reklamacije lahko kupec v skladu z zakonskimi omejitvami zahteva zamenjavo izdelka, njegovo popravilo ali vračilo kupnine. Kupec lahko blago v reklamacijo vrne tako, da ga prinese osebno ali pa ga naše na stroške in po vnaprejšnjem dogovoru z nami vrne po pošti. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Varovanje osebnih podatkov

Upravitelj spletne trgovine se pri svojem poslovanju zavzema za korektno uporabo osebnih podatkov. V skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov je podjetje zavezano k varovanju osebnih podatkov uporabnikov spletne trgovine. Upravitelj se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Upravitelj bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje obvestil o naročilu, pošiljanje ponudb in računov), pošiljanje artiklov in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Uporabnik z izvedeno registracijo dovoljuje upravitelju zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih vnese ob registraciji in morebitni potrditvi nakupa. Vsi podatki, ki jih uporabnik navede, so namenjeni le poslovanju upravitelja, ki jih ne posreduje v druge namene ali tretji osebi. Za točnost vnesenih podatkov, ki jih je uporabnik navedel pri oddaji naročila v spletni trgovini, ne odgovarjamo.

Uporaba osebnih podatkov

Osebni podatki, ki se zbirajo preko spletne trgovine prodajalca, se uporabljajo za delovanje strani in za opravljanje storitev oziroma izvedbo transakcij, ki jih zahteval ali v katere privoli kupec. Osebne podatke kupca prodajalec uporabi, da:

• zagotovi boljše in bolj učinkovito servisiranje strank,

• izboljša delovanje spletne trgovine, ponudbo storitev in sledi trendom razvoja informacijske tehnologije,

• naredi stran uporabniku bolj prijazno, z implementacijo najnovejših orodij za spletno trgovanje,

• vas obvešča o pomembnih informacijah glede novosti v prodaji in obvestili organizatorjev

• za namene raziskav, bomo podatke o obiskih spletnega mesta, uporabili za izračun statistik, z uporabo spletnega orodja Google analytics.

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih upravitelj zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če tako določa Zakon o varovanju osebnih podatkov, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

Komunikacija

V primeru težav oziroma nejasnosti pri uporabi spletne trgovine in morebitnem nakupu izdelkov, si upravitelj pridržuje pravico do stika z uporabnikom prek sredstev komunikacij na daljavo.

Pritožbe

V primeru težav se lahko na nas obrnete preko telefonske številke +386 31 314 575 ali preko elektronske pošte bikec.shop@nkposavjekrsko.com. Po prejemu pritožbe bomo najkasneje v petih delovnih dneh uporabnika obvestili o tem, kako dolgo jo bomo obravnavali in ga vseskozi obveščali o poteku postopka. Zavezujemo se tudi, da si bomo prizadevali po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Avtorske pravice

Spletna trgovina in vsi podatki, opisi izdelkov, programska koda, tehnologije, slike izdelkov in grafika ter ostali nenašteti elementi prikazani v spletni trgovini so zaščiteni in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

Ostalo

Vse morebitne medsebojne spore bodo stranke reševale prvenstveno sporazumno, če to ne bi bilo mogoče, pa je pristojno stvarno pristojno sodišče v Krškem. Društvo športna šola Posavje lahko v vsakem trenutku spremeni splošne pogoje, pri čemer pa bo vsaka sprememba predhodno ustrezno objavljena na javno dostopnem mediju.

SE ZANIMATE ZA VPIS ŽELITE VPISATI VAŠEGA NOGOMETAŠA?

O NK POSAVJE KRŠKO

Začetki NK Posavje Krško segajo v leto 2004, ko je pet mladih trenerjev prevzelo skrb za nogometno šolo NK Krško in zagnalo Nogobikce. Leta 2010 je bilo ustanovljeno ND Posavje Krško, ki je kot pogodbeni partner NK Krško do 2019 v celoti samostojno skrbelo za delovanje vseh selekcij Nogometne šole NK Krško od U7 do U19. Od 1. 2. 2019, ko je NK Krško brez pojasnil prekinil pogodbo o sodelovanju z eno najbolj prepoznavnih in najboljših nogometnih šol v Sloveniji, vsi trenerji nekdanje NŠ NK Krško pišemo novo zgodbo Nogometnega kluba Posavje Krško.

All contents © copyright NK Krško Posavje. Vse pravice pridržane.