DomovU10/13 NOGOMET ZA VSE

SKUPINA ZA ZAČETNIKE IN REKREATIVNO VADBO

Veliko naših otrok si prizadeva doseči nivo 20 v našem klubu vzgojenih reprezentantov. A med njimi so tudi mladi s povsem drugačnimi motivi – kot sta druženje s prijatelji in sproščeno uživanje v igri.

Vadbeno skupino Nogomet za vse smo oblikovali z mislijo zagotoviti primerno vadbeno okolje za vse, ki zaradi različnih razlogov ne zmorejo slediti treningom selekcioniranih ekip. Naj si bodo to začetniki (z 3 do 7 let zaostanka v treningu) ali manj ambiciozni oziroma v tistem trenutku športno manj razvitiotroci – naše poslanstvo je omogočiti trening nogometa vsakemu, ki si to želi.

Vadba v okviru skupine Nogomet za vse bo manj intenzivna, a še vedno razvojna. Tekme bodo le občasne, a s primerljivimi tekmeci. Vsak otrok, ki bo izkazal napredek in željo, pa se bo lahko priključil treningom selekcioniranih otrok.

TRENINGI

Za ogled urnika
treningov kliknite
na spodnji gumb

IGRIŠČA

Za ogled lokacij, kjer
treniramo, kliknite
na spodnji gumb

TRENERJI

https://nkposavjekrsko.com/wp-content/uploads/2019/03/blank-person.jpg
TRENERDANIJEL LINDIČ
https://nkposavjekrsko.com/wp-content/uploads/2019/03/Bogdan-Kožar.jpg
TRENER UEFA BBOGDAN KOŽAR
https://nkposavjekrsko.com/wp-content/uploads/2019/03/happy-1244x640.jpeg

NOGOMETAŠI

NOGOMETNA VADBA

Tukaj bodo objavljena navodila za vadbo in filmčki o nogometnih vajah.

OBVESTILA ZA NOGOMETAŠE

Tukaj bodo objavljena navodila za nogometaše.

OBVESTILA ZA STARŠE

Tukaj bodo objavljena obvestila za starše.

SE ZANIMATE ZA VPIS ŽELITE VPISATI VAŠEGA NOGOMETAŠA?

O NK POSAVJE KRŠKO

Začetki NK Posavje Krško segajo v leto 2004, ko je pet mladih trenerjev prevzelo skrb za nogometno šolo NK Krško in zagnalo Nogobikce. Leta 2010 je bilo ustanovljeno ND Posavje Krško, ki je kot pogodbeni partner NK Krško do 2019 v celoti samostojno skrbelo za delovanje vseh selekcij Nogometne šole NK Krško od U7 do U19. Od 1. 2. 2019, ko je NK Krško brez pojasnil prekinil pogodbo o sodelovanju z eno najbolj prepoznavnih in najboljših nogometnih šol v Sloveniji, vsi trenerji nekdanje NŠ NK Krško pišemo novo zgodbo Nogometnega kluba Posavje Krško.

All contents © copyright NK Krško Posavje. Vse pravice pridržane.