DomovU11 – Letniki 2010

TRENINGI

Igrišče Pristava
(klikni za zemljevid)

  • ponedeljek, 18.00 – 19.30
  • sreda, 18.00 – 19.30
  • petek, 18.00 – 19.30
TEKME

Ligaške tekme:

S klikom na spodnji gumb se vam odpre seznam tekem v ligi MNZ Celje. Ti termini so okvirni, točno uro in dan posamezne tekme pa MNZ Celje objavi približno 2 tedna pred srečanjem – kliknite na zavihek delegiranje na strani MNZ Celje.

TRENERJI

https://nkposavjekrsko.com/wp-content/uploads/2019/03/Marko-Bizjan.jpg
TRENER PROMARKO BIZJAN
https://nkposavjekrsko.com/wp-content/uploads/2019/03/Blaž-Milar.jpg
TRENER UEFA ABLAŽ MILAR
https://nkposavjekrsko.com/wp-content/uploads/2019/03/Bogdan-Kožar.jpg
TRENER UEFA BBOGDAN KOŽAR
https://nkposavjekrsko.com/wp-content/uploads/2019/05/U9-M-velikost-1280x640.jpg

NOGOMETAŠI

Antić Maj, Božič Svit, Dobruna Arbnor, Gorjup Maj, Jordan Timotej, Kelhar Filip, Kocjan Anže, Kolukaj Bleron, Kukovičič Jaša, Lebar Urban, Nahtigal Anže, Rostohar Bor, Rusić Aleksej, Srdić Filip, Zakšek Lovro, Zaturoski Val, Zorko Filip, Zupančič Enej in Žerjav Lovro

NOGOMETNA VADBA

Tukaj bodo objavljena navodila za vadbo in filmčki o nogometnih vajah.

OBVESTILA ZA NOGOMETAŠE

Vaše naloge so vzorno, kulturno in športno vedenje. Pozdravlja se vsakogar, še posebej starejše ljudi okoli sebe. Vsi soigralci so tvoji prijatelji, zato se do njih vedi temu primerno. Medsebojno spoštovanje in pomoč je obvezna. Skrbi za svojo opremo, da si tako urejen in vedno oblečen primerno in skladno z ostalimi.

OBVESTILA ZA STARŠE

SE ZANIMATE ZA VPIS ŽELITE VPISATI VAŠEGA NOGOMETAŠA?

O NK POSAVJE KRŠKO

Začetki NK Posavje Krško segajo v leto 2004, ko je pet mladih trenerjev prevzelo skrb za nogometno šolo NK Krško in zagnalo Nogobikce. Leta 2010 je bilo ustanovljeno ND Posavje Krško, ki je kot pogodbeni partner NK Krško do 2019 v celoti samostojno skrbelo za delovanje vseh selekcij Nogometne šole NK Krško od U7 do U19. Od 1. 2. 2019, ko je NK Krško brez pojasnil prekinil pogodbo o sodelovanju z eno najbolj prepoznavnih in najboljših nogometnih šol v Sloveniji, vsi trenerji nekdanje NŠ NK Krško pišemo novo zgodbo Nogometnega kluba Posavje Krško.

ZADNJE OBJAVE

All contents © copyright NK Krško Posavje. Vse pravice pridržane.