NogobikciNavijači/DarilaKnjiga Hej, nogomet igram! (spominski foto-dnevnik nogometaša)

SKU: 0307
SKU: 0307

15,00

Hej, nogomet igram! je spominska knjiga, v katero zapisujete dogodke in nepozabne trenutke otrokovih prvih nogometnih let. Zasnovana je kot dnevnik in foto album v enem. Na 50 straneh boste lahko lepili fotografije, risali ilustracije, barvali risbice in pisali pomembne podatke od 1. treninga pri Nogobikcih, zadetka na tekmi ali zmage v POKA-dresu vašega mladega nogometaša dalje.

Začetek otrokove nogometne poti se zgodi samo enkrat. Ne zamudite tega simpatičnega trenutka. Pomagajte ustvarite nogometno zgodbo in podarite otroku nepozabno darilo – spomin o prvih nogometnih korakih.

Knjiga je tematsko razdeljena na poglavja za lažje beleženje otrokovih prvih nogometnih poti.

12 na zalogi

    SE ZANIMATE ZA VPIS ŽELITE VPISATI VAŠEGA NOGOMETAŠA?

    O NK POSAVJE KRŠKO

    Začetki NK Posavje Krško segajo v leto 2004, ko je pet mladih trenerjev prevzelo skrb za nogometno šolo NK Krško in zagnalo Nogobikce. Leta 2010 je bilo ustanovljeno ND Posavje Krško, ki je kot pogodbeni partner NK Krško do 2019 v celoti samostojno skrbelo za delovanje vseh selekcij Nogometne šole NK Krško od U7 do U19. Od 1. 2. 2019, ko je NK Krško brez pojasnil prekinil pogodbo o sodelovanju z eno najbolj prepoznavnih in najboljših nogometnih šol v Sloveniji, vsi trenerji nekdanje NŠ NK Krško pišemo novo zgodbo Nogometnega kluba Posavje Krško.

    All contents © copyright NK Krško Posavje. Vse pravice pridržane.