SplošnoHvala, ker vas imamo

24. december, 2020

Letošnje leto 2020 je bilo za nas športnike katastrofalno. Izgubili smo skoraj 5 mesecev treningov, nimamo tekem, gledalcev, veliko mladih ljudi je na dnu z motivacijo za športne aktivnosti. Upamo, da se takšno leto več nikoli ne bo ponovilo.

Glavni cilj novega leta bo tako zopet spraviti šport mladih iz ‘aparatov’ v stanje, ki smo ga imeli pred novim virusom.«

A smo tudi hvaležni, da vas imamo
Na srečo se tudi to leto izteka in ne smemo pozabiti, da še vedno imamo veliko, za kar smo lahko hvaležni. Predvsem imamo vas!

Hvala vsem našim nogometašem, da vas nogomet zanima in ga sprejemate kot nekaj, kar vam prinaša zadovoljstvo v življenju. Veseli smo, da smo lahko del vaše zgodbe.

Hvala vsem staršem za sodelovanje in predvsem za zaupanje.

Hvala našim navijačem, da nas podpirate.

In hvala lepa vsem trenerjem ter ostalim sodelavcem, da skupaj gradimo ta klub.

Predvsem pa hvala našim sponzorjem, ki ste nam tudi v letošnjih težkih razmerah izkazali svojo podporo. Hvala podjetjem Numip, Elmont in Q Techna, brez vas ne bi uspeli pisati naših uspešnih zgodb. Hvala našemu opremljevalcu AFP Dobova (Prva-liga.si), s katerim smo v letu 2020 v okviru Združenega Posavja sklenili večletno sodelovanje in bomo še naprej kvalitetno oblečeni in lepi v opremi Erima. Hvala Gen energiji in dolgoletnemu partnerju računovodskemu servisu Posvet.

Želimo vam polno zmag v 2021

V leto 2021 zakorakajmo bolj optimistični in predvsem zdravi. Strnimo svoje misli, pozabimo na slabo, ozrimo se naprej proti novi, bolj pozitivni poti. Zadovoljstvo naj nas vodi skozi celo leto 2021.

Srčno upamo, da bodo razmere dovoljevale, da se v začetku leta veselo podimo po nogometnem igrišču. Do takrat pa upoštevajte vse ukrepe in navodila, bodite vzor kar sami sebi. Želimo vam polno zmag v 2021. 🎉🎉

 

SE ZANIMATE ZA VPIS ŽELITE VPISATI VAŠEGA NOGOMETAŠA?

O NK POSAVJE KRŠKO

Začetki NK Posavje Krško segajo v leto 2004, ko je pet mladih trenerjev prevzelo skrb za nogometno šolo NK Krško in zagnalo Nogobikce. Leta 2010 je bilo ustanovljeno ND Posavje Krško, ki je kot pogodbeni partner NK Krško do 2019 v celoti samostojno skrbelo za delovanje vseh selekcij Nogometne šole NK Krško od U7 do U19. Od 1. 2. 2019, ko je NK Krško brez pojasnil prekinil pogodbo o sodelovanju z eno najbolj prepoznavnih in najboljših nogometnih šol v Sloveniji, vsi trenerji nekdanje NŠ NK Krško pišemo novo zgodbo Nogometnega kluba Posavje Krško.

All contents © copyright NK Krško Posavje. Vse pravice pridržane.