SplošnoS podporniki proslavili 10 let

26. marec, 2020

Nogometno društvo Posavje Krško je pričelo delovati februarja 2010. Od takrat smo na nogometnih igriščih z več 100 mladimi nogometaši preživeli številne čudovite dni, skupaj smo uresničili naše sanje – postati ena najboljših nogometnih šol v Sloveniji.

Hvala Numipu, Elmontu, Q Techni in AFP Dobova

Na prireditvi ob 10-letnici ND Posavje Krško, ki je v KD Krško potekala 4. 3. 2020, smo se spomnili najlepših trenutkov in predstavili načrte za naše drugo desetletje. Tako kot smo se na prireditvi, se želimo tudi na tem mestu še enkrat zahvaliti našim ključnim sponzorjem, brez katerih naše društvo ne bi ne zaživelo leta 2010 ne preživelo turbolentnega leta 2019 – velika hvala podjetjem Numip, Elmont, Q Techna in AFP Dobova. Verjamemo, da bomo tudi v prihodnje skupaj pisali uspešno zgodbo krškega in posavskega nogometa.

Naši nogometaši v vlogi kulturnikov

Kulturno prireditev je vodila Klavdija Mirt. Popestrili pa so jo mladi člani našega društva (učenec krške glasbene šole Patrik Planinc na saksofonu in v odrskem skeču Jernej Kodrič, Nejc Perše ter Nejc Grozina) in navijaška skupina sedmošolk Osnovne šole Leskovec pri Krškem mentorice Polone Žerjav Horvat.

Ob podjetjih, ki so nam stali ob strani, smo zahvale in priznanja javno podelili Stanislavu Zorku, ki je v vlogi gospodarstvenika imel ključno vlogo pri razvoju našega društva, najstarejšima trenerjema v društvu Slavku Budni in Robiju Vidmarju, ki sta del naše trenerske družine od prvega dne, ter članom ‘zlate generacije’ 1999/2000, ki so osvojili dva naslova državnih prvakov – v sezoni 2011/12 v kategoriji U13 in v sezoni 2013/14 v kategoriji U15. Predvsem pa smo v krogu prijateljev preživeli prijeten kulturen večer. Tri, štiri – POKA!

SE ZANIMATE ZA VPIS ŽELITE VPISATI VAŠEGA NOGOMETAŠA?

O NK POSAVJE KRŠKO

Začetki NK Posavje Krško segajo v leto 2004, ko je pet mladih trenerjev prevzelo skrb za nogometno šolo NK Krško in zagnalo Nogobikce. Leta 2010 je bilo ustanovljeno ND Posavje Krško, ki je kot pogodbeni partner NK Krško do 2019 v celoti samostojno skrbelo za delovanje vseh selekcij Nogometne šole NK Krško od U7 do U19. Od 1. 2. 2019, ko je NK Krško brez pojasnil prekinil pogodbo o sodelovanju z eno najbolj prepoznavnih in najboljših nogometnih šol v Sloveniji, vsi trenerji nekdanje NŠ NK Krško pišemo novo zgodbo Nogometnega kluba Posavje Krško.

All contents © copyright NK Krško Posavje. Vse pravice pridržane.