SplošnoZares krška članska ekipa

9. avgust, 2019

Ponosno sporočamo, da bo po nekaj letih Krško znova imelo domačo člansko slačilnico. Sedmega septembra bo namreč v ligi MNZ Celje prvo uradno tekmo odigrala članska ekipa NK Posavje Krško. Sanjamo velike zgodbe in verjamemo, da smo ustvarili odlično izhodišče za dolgoročno svetlo prihodnost nogometa v Krškem. Vabljeni na tribune!

Od uveljavljenih igralcev do mladih reprezentantov

Ekipa je sestavljena iz nogometašev, ki so obiskovali NŠ NK Krško in so uspešno igrali za mlajše selekcije v najvišjih ligah v Sloveniji. V ekipi je tudi nekaj bivših mladih slovenskih reprezentantov.

Trenerski dvojec sestavljata Slaviša Dvorančič, najboljši strelec NK Krško vseh časov, ter Miha Drnovšek, kapetan NK Krško v prvi slovenski ligi. Oba nogometaša sta bila pomembna člana domače krške članske ekipe, ki se je pred štirimi leti uvrstila v 1. slovensko nogometno ligo.

Veseli nas, da se nam je pridružil tudi Dejan Urbanč, eden najuspešnejših igralcev v zgodovini krškega nogometa. Vemo, da bo Urbi velika motivacija, vzpodbuda in vzor vsem mladim nogometašem naše nove članske ekipe.

Z domačo ekipo sledimo strategiji NK Posavje Krško

Z domačo ekipo v NK Posavje Krško sledimo začrtani strategiji, kjer krško člansko moštvo vidimo kot zadnjo razvojno stopnjo nogometašev vzgojenih v naši mladinski šoli in kot ekipo, kjer bodo za dokazovanje na najvišjem nivoju redno dobivali priložnost vsi najbolj perspektivni posavski nogometaši.

Upamo si trditi, da bo kljub naši premierni sezoni in tekmovanju v 4. rangu slovenskega nogometa interes gledalcev in podpornikov posavskega nogometa za oglede tekem članske ekipe POKA velik. Naši cilji pa so, kot vedno, drzni – želja je napredovanje v 3. slovensko nogometno ligo.

Kljub izkušnjam povprečna starost ekipe 23,4 leta

Čez poletje smo v članski ekipi uspeli združiti mladost, izkušnje in nogometno znanje, ki se ga nikoli ne pozabi. To je odlična podlaga za dobro zgodbo in osvežitev članskega nogometa v Krškem. Povprečna starost ekipe znaša 23,4 leta – gre za selekcijo, ki ima v prihajajočih sezonah potencial za nekaj več. Gremo korak po korak, a upamo si sanjati veliko zgodbo.

Vsi nogometaši prve članske ekipe NK Posavje Krško so: Blazinšek Sven, Blažinčič Igor, Dejan Urbanč, Denis Kneževič, Dular Rok, Edin Selimovič, Goričar Vid, Hostnik Aljaž, Ivačič Alen, Klemenčič Gregor, Kmetič Gregor, Macur Nejc, Matej Zupančič, Miha Drnovšek, Miler Blaž, Mirt Mihael, Nejc Lavrenčič, Peklar Domen, Ribič Žiga, Škoberne Martin in Žibert Alen.

Tri, štiri, POKA!

 

Spored ligaških tekem članske ekipe NK Posavje Krško je dostopen na tej povezavi.

SE ZANIMATE ZA VPIS ŽELITE VPISATI VAŠEGA NOGOMETAŠA?

O NK POSAVJE KRŠKO

Začetki NK Posavje Krško segajo v leto 2004, ko je pet mladih trenerjev prevzelo skrb za nogometno šolo NK Krško in zagnalo Nogobikce. Leta 2010 je bilo ustanovljeno ND Posavje Krško, ki je kot pogodbeni partner NK Krško do 2019 v celoti samostojno skrbelo za delovanje vseh selekcij Nogometne šole NK Krško od U7 do U19. Od 1. 2. 2019, ko je NK Krško brez pojasnil prekinil pogodbo o sodelovanju z eno najbolj prepoznavnih in najboljših nogometnih šol v Sloveniji, vsi trenerji nekdanje NŠ NK Krško pišemo novo zgodbo Nogometnega kluba Posavje Krško.

All contents © copyright NK Krško Posavje. Vse pravice pridržane.