SplošnoSporazum z NK Brežice

1. julij, 2019

Zadovoljno sporočamo, da smo se v NK Posavje Krško dogovorili za sodelovanje z našimi prvimi sosedi izven krške občine oziroma s klubom z največjo nogometno tradicijo v Posavju, Nogometnim klubom Brežice 1919. Podpisali smo sporazum o sodelovanju za obdobje štirih let.

Oboji vidimo veliko korist v izmenjavi izkušenj, znanj in strokovnega kadra na področju dela z mladimi.

V naslednji sezoni bomo sestavili skupni kadetski in mladinski ekipi, ki bosta trenirali v Brežicah pod vodstvom Roka Zorka in Iztoka Zofiča. Cilj sezone je preboj v drugo slovensko nogometno ligo.

NK Posavje Krško in NK Brežice 1919 bosta sodelovala tudi pri mlajših kategorijah, kjer pa bosta – tako kot pri članskih ekipah – tekmovala ločeno.

Pomemben cilj partnerstva je tudi oblikovanje skupne strategije razvoja posavskega nogometa. Posavcem namreč želimo omogočiti jasno začrtano razvojno nogometno pot od samega začetka pri osnovnošolskih krožkih do članskih ekip.

Podpis pogodbe med kluboma je prvi uradni korak projekta Združeno Posavje, ki smo ga trenerji mladih v Krškem, takrat delujoče še v okviru NŠ NK Krško, vsem klubom v Posavju prvič predstavili v letu 2018. Kako naprej, bomo videli kmalu … Zagotovo pa bomo združeni še močnejši!

KLIKNITE na to povezavo in preberite uradno sporočilo za javnost.

SE ZANIMATE ZA VPIS ŽELITE VPISATI VAŠEGA NOGOMETAŠA?

O NK POSAVJE KRŠKO

Začetki NK Posavje Krško segajo v leto 2004, ko je pet mladih trenerjev prevzelo skrb za nogometno šolo NK Krško in zagnalo Nogobikce. Leta 2010 je bilo ustanovljeno ND Posavje Krško, ki je kot pogodbeni partner NK Krško do 2019 v celoti samostojno skrbelo za delovanje vseh selekcij Nogometne šole NK Krško od U7 do U19. Od 1. 2. 2019, ko je NK Krško brez pojasnil prekinil pogodbo o sodelovanju z eno najbolj prepoznavnih in najboljših nogometnih šol v Sloveniji, vsi trenerji nekdanje NŠ NK Krško pišemo novo zgodbo Nogometnega kluba Posavje Krško.

All contents © copyright NK Krško Posavje. Vse pravice pridržane.