SplošnoSestavljamo člansko ekipo!

6. junij, 2019

Pretekli ponedeljek, 3. junija, smo naredili še en odličen korak na naši nogometni poti. Sestankovali smo namreč na temo naše članske ekipe. Prisotnih je bilo 12 članskih igralcev, nekaj jih je svoj izostanek opravičilo.

Veseli smo, da so se sestanka udeležili nekateri naši odrasli Nogobikci, rojeni leta 1998, 1999 in 2000, s katerimi smo v mlajših kategorijah bili dvakrat državni prvaki. Ob njih je bilo med dvanajsterico tudi nekaj že uveljavljenih krških članskih igralcev – David Bučar, ki je maja 2015 z zadetkom v 93. minuti zadnje tekme sezone ekipi NK Krško priboril uvrstitev v prvo slovensko člansko ligo, Nejc Lavrenčič, Matej Zupančič in Nejc Macur.

Glede na izkazan interes domačih igralcev za igranje za NK Posavje Krško verjamemo, da bo naša članska ekipa prve uradne tekme v 4. rangu slovenskega nogometa (članska liga MNZ Celje) odigrala že avgusta letos.

Strokovni dvojec, ki mu bo zaupano vodenje resnično posavske članske ekipe, ima skupaj 168 nastopov v prvi slovenski ligi. Slaviša Dvorančič je igral za Domžale, Celje, Belo krajino in Nafto, Miha Drnovšek pa je med elito nosil kapetanski trak Krškega. Domačima strokovnjakoma bo z nasveti pomagal tudi prvi članski reprezentant Slovenije iz Krškega, Dejan Rusić.

SE ZANIMATE ZA VPIS ŽELITE VPISATI VAŠEGA NOGOMETAŠA?

O NK POSAVJE KRŠKO

Začetki NK Posavje Krško segajo v leto 2004, ko je pet mladih trenerjev prevzelo skrb za nogometno šolo NK Krško in zagnalo Nogobikce. Leta 2010 je bilo ustanovljeno ND Posavje Krško, ki je kot pogodbeni partner NK Krško do 2019 v celoti samostojno skrbelo za delovanje vseh selekcij Nogometne šole NK Krško od U7 do U19. Od 1. 2. 2019, ko je NK Krško brez pojasnil prekinil pogodbo o sodelovanju z eno najbolj prepoznavnih in najboljših nogometnih šol v Sloveniji, vsi trenerji nekdanje NŠ NK Krško pišemo novo zgodbo Nogometnega kluba Posavje Krško.

All contents © copyright NK Krško Posavje. Vse pravice pridržane.