SplošnoSestanek za člane bo 30. 5.

17. maj, 2019

Odmevna novica: Zavihali bomo rokave in organizirali uvodni sestanek za člansko ekipo NK PK!

Smo v sredini maja in priprave na novo sezono, našo prvo samostojno, so v polnem teku. Želimo izpolnjevati našo jasno zapisano strategijo razvoja Nogometnega kluba Posavje Krško, katere pomemben del je tudi vzpostavitev članske ekipe.

Zavedamo se, da imamo dovolj organizacijskega znanja, podpore gospodarstva in predvsem strokovnega znanja, da lahko zgradimo svojo lastno ekipo, ki bo vrh naše piramide in cilj vsakega mladega nogometaša. Mladosti želimo dati priložnost za igranje članskega nogometa, saj je izključno mladost tista, ki nam lahko pomaga doseči višje cilje.

V naslednjih dneh bomo kontaktirali odrasle nogometaše, ki poznajo nas in naše delo v mlajših selekcijah ter se z njimi počutimo povezane. V četrtek, 30. maja, ob 19.00, bomo v MC Krško organizirali uvodni sestanek in se na podlagi spoznanj s sestanka odločili kako naprej. Naša želja je, da mladi Posavci v dresu NK Posavje Krško začnejo tekmovati v prvi članska ligi MNZ Celje že v sezoni 2019/20. Vabljeni vsi zainteresirani.

 

 

SE ZANIMATE ZA VPIS ŽELITE VPISATI VAŠEGA NOGOMETAŠA?

O NK POSAVJE KRŠKO

Začetki NK Posavje Krško segajo v leto 2004, ko je pet mladih trenerjev prevzelo skrb za nogometno šolo NK Krško in zagnalo Nogobikce. Leta 2010 je bilo ustanovljeno ND Posavje Krško, ki je kot pogodbeni partner NK Krško do 2019 v celoti samostojno skrbelo za delovanje vseh selekcij Nogometne šole NK Krško od U7 do U19. Od 1. 2. 2019, ko je NK Krško brez pojasnil prekinil pogodbo o sodelovanju z eno najbolj prepoznavnih in najboljših nogometnih šol v Sloveniji, vsi trenerji nekdanje NŠ NK Krško pišemo novo zgodbo Nogometnega kluba Posavje Krško.

All contents © copyright NK Krško Posavje. Vse pravice pridržane.