SplošnoKlub sprejet v nogometno zvezo

10. april, 2019

Ponedeljek, 8. april 2019, je bil za nas zelo pomemben dan, ki se bo pisal v zgodovino našega nogometnega kluba. Sprejeti smo bili v veliko slovensko nogometno družino kot samostojni klub!

Na skupščini Medobčinske nogometne zveze Celje je 20 klubov potrdilo našo prošnjo in se jim iskreno zahvaljujemo za podporo tudi na tem mestu.

V avgustu bodo tako naši nogometaši začeli nastopati na uradnih ligaških tekmovanjih v MNZ Celje pod imenom Nogometni klub Posavje Krško. Hvala tudi vsem otrokom, ki z nami radi trenirajo, in staršem, ki nam zvesto stojijo ob strani.

Vodja naše mladinske šole Rok Zorko o dogajanju pravi: »V ponedeljek zvečer je šport in razum premagal politiko. Veseli nas, da smo postali člani MNZ Celja in s tem NZS. Tako bomo lahko omogočili nadaljnji razvoj našim mladim nogometašem, ki jih je iz dneva v dan več. Že poleti želimo sestaviti piramido čim večih mlajših selekcij. Prav tako nam je eden izmed primarnih ciljev narediti svojo, domačo posavsko člansko ekipo. Zavedamo se namreč, da imamo ogromen nogometno razvojni potencial v domačih nogometaših. Tako bomo samo še pridobili na prepoznavnosti in povezanosti z okoljem. Komaj že čakamo na naslednje korake razvoja našega kluba, ki, če upoštevamo dosedanje večletno delo trenerjev in igralcev v krškem nogometu, dejansko ni klasičen novinec v slovenski nogometni družini.«

SE ZANIMATE ZA VPIS ŽELITE VPISATI VAŠEGA NOGOMETAŠA?

O NK POSAVJE KRŠKO

Začetki NK Posavje Krško segajo v leto 2004, ko je pet mladih trenerjev prevzelo skrb za nogometno šolo NK Krško in zagnalo Nogobikce. Leta 2010 je bilo ustanovljeno ND Posavje Krško, ki je kot pogodbeni partner NK Krško do 2019 v celoti samostojno skrbelo za delovanje vseh selekcij Nogometne šole NK Krško od U7 do U19. Od 1. 2. 2019, ko je NK Krško brez pojasnil prekinil pogodbo o sodelovanju z eno najbolj prepoznavnih in najboljših nogometnih šol v Sloveniji, vsi trenerji nekdanje NŠ NK Krško pišemo novo zgodbo Nogometnega kluba Posavje Krško.

All contents © copyright NK Krško Posavje. Vse pravice pridržane.