SplošnoNadaljujemo delo v NK Posavje Krško

4. marec, 2019

V teden skačemo z novo energijo in zagonom, saj nam je do vključno danes uspelo zbrati 87 prijav mladih nogometašev s podpisi staršev od U8 do vključno U11 v naš nov klub. Vsi podatki bodo še danes dostavljeni na Občino Krško, ki jo zaprošamo za termine vadbe naših selekcij na umetni travi v Krškem. Vsi skupaj upamo, da kmalu začnemo trenirati po spomladanskem urniku na umetni travi, ki ga bomo objavili naknadno. V tekočem tednu pa treningi potekajo normalno po zimskem urniku v tekovadnicah in deloma že zunaj.

V tem tednu se bomo prvič zbrali in opravili trening s fanti rojenimi leta 2012. Povabili smo 25 najbolj nadobudnih nogobikcev letnika 2012 in jih bomo začeli trenirati pod našim okriljem v novi selekciji U7. Trenerji te selekcije bodo Blaž Milar, Mario Bratkovič in Rok Zorko.

Konec tedna prihaja nova oprema ERIMA iz trgovine PRVA LIGA (ki ostaja naš ZVESTI sponzor in glavni opremljevalec) za vse naše nogometaše. Vsak naš član bo prejel GRATIS dres z novim logotipom; trenirko za tekme; majico za treninge in anorak za prehodno obdobje. V tem tednu bodo otroci pomerili opremo, ki jo bomo naročili v začetku naslednjega tedna.

Vsi skupaj se že veselimo novih izzivov, ki so pred nami.

SE ZANIMATE ZA VPIS ŽELITE VPISATI VAŠEGA NOGOMETAŠA?

O NK POSAVJE KRŠKO

Začetki NK Posavje Krško segajo v leto 2004, ko je pet mladih trenerjev prevzelo skrb za nogometno šolo NK Krško in zagnalo Nogobikce. Leta 2010 je bilo ustanovljeno ND Posavje Krško, ki je kot pogodbeni partner NK Krško do 2019 v celoti samostojno skrbelo za delovanje vseh selekcij Nogometne šole NK Krško od U7 do U19. Od 1. 2. 2019, ko je NK Krško brez pojasnil prekinil pogodbo o sodelovanju z eno najbolj prepoznavnih in najboljših nogometnih šol v Sloveniji, vsi trenerji nekdanje NŠ NK Krško pišemo novo zgodbo Nogometnega kluba Posavje Krško.

All contents © copyright NK Krško Posavje. Vse pravice pridržane.