SplošnoNovo ime, staro zaupanje

16. februar, 2019

Klubi ne iščejo prijateljske vezi v imenih klubov temveč v ljudeh, ki delajo za klube. Trenerji in ekipe so tisti, ki predstavljajo sliko kluba in preko nas se pletejo poznanstva ter prijateljstva pomembna za dobro delovanje, primerjanje z ostalimi ekipami in napredek.

Ker smo izgubili naše dolgoletno ime, to še ne pomeni, da smo izgubili obraz in zaupanje vseh vključenih v nogomet.

V zadnjih tednih smo prejeli ogromno klicev in sporočil podpore naših nogometnih prijateljev iz Sloveniji ter tujine. Veliko športnih delavcev nam je zaželelo, da nadaljujemo z dobrim delom in to nam pomeni dodatno motivacijo pri razvoju našega novega kluba.

In kaj delamo v NK Posavje Krško danes?
Na današnji dan so bile aktivne prav vse naše ekipe:
U8 je opravila včeraj in danes dva treninga pod vodstvom trenerjev Gregorja Jordana in Tomaža Brečka.
Ekipa U9 je opravila odličen trening pod vodstvom trenerjev Mihe Drnovška in Roka Zorka.
Ekipa U10 pa je včeraj igrala prijateljsko tekmo v Brežicah in danes trenirala pod vodstvom trenerjev: Klemen Leban, Dejan Rusič in Jernej Kostrevc.

Kot dokaz tega, kar smo zapisali zgoraj, da smo ljudje tisti, ki navezujemo dobre stike, pa še naslednja informacija: danes je naša ekipa U11 igrala prijateljsko tekmo z vrstniki Zagrebškega Dinama

Lep vikend še naprej.

SE ZANIMATE ZA VPIS ŽELITE VPISATI VAŠEGA NOGOMETAŠA?

O NK POSAVJE KRŠKO

Začetki NK Posavje Krško segajo v leto 2004, ko je pet mladih trenerjev prevzelo skrb za nogometno šolo NK Krško in zagnalo Nogobikce. Leta 2010 je bilo ustanovljeno ND Posavje Krško, ki je kot pogodbeni partner NK Krško do 2019 v celoti samostojno skrbelo za delovanje vseh selekcij Nogometne šole NK Krško od U7 do U19. Od 1. 2. 2019, ko je NK Krško brez pojasnil prekinil pogodbo o sodelovanju z eno najbolj prepoznavnih in najboljših nogometnih šol v Sloveniji, vsi trenerji nekdanje NŠ NK Krško pišemo novo zgodbo Nogometnega kluba Posavje Krško.

All contents © copyright NK Krško Posavje. Vse pravice pridržane.